اسم های پسرانه با ق شامل اسامی اسامی زیبای قدرت، قباد، قهرمان و... با همتاهای نامی در میان اسامی دخترانه هماهنگ شده و برای نام های فرزندان دختر و پسر شما مورد استفاده قرار می گیرند. از میان اسامی دختر آغاز شده با حرف ق می توان به نام های قشنگ، قدسی، قدیس و... اشاره کرد. برخی از مردم اسم های با حرف ق را با نام خانوادگی کودکان ست می کنند. مثلا نام های قباد قدیری و قشنگ قدیری با نام خانوادگی این کودکان تطابق دارد و به همین خاطر مردم ترجیح می دهند. از این اسامی برای کودکان خود استفاده کنند.
از زمان های گذشته تاکنون فرهنگ های مختلفی برای نام گذاری کودکان نو رسیده ابداع شده اند که آثار برخی از آن ها همچنان این فرایند را در کشور ما تحت تاثیر قرار می دهد. به طور مثال برخی از خانواده ها برای حفظ جان کودک خود در زمان های قدیمی از کلماتی مانند بمان آقا، ماندنی، بمان دختر و... استفاده می کردند که این روزها در میان اسامی عجیب و غریب ایرانی دسته بندی می شوند. هر اسمی که در فرهنگ لغت فارسی به عنوان یک اسم عجیب و غریب معرفی می شود، چنین تاریخچه و داستانی داشته است.
اسامی عرفانی فارسی
اسم های پسرانه با ق در میان ناب ترین و زیباترین اسامی ایرانی دسته بندی می شوند. ایرانیان قدیم برای نام گذاری کودکان خود اصول و قواعد مهمی را به کار می بستند. به طور مثال برخی از آن ها از نام های مرسوم در آیین زرتشتی استفاده می کردند. برخی از اسامی در فرهنگ لغت کشور ما تغییر شکل داده اند. از میان آن ها می توان به اسم جدید مانلی اشاره کرد که به معنای نامیرا است و از تغییر کلمه مان علی تولید شده است.
برخی از این اسم ها مانند بنیامین در فرهنگ لغت فارسب به اشکال مختلفی یافت می شوند. مثلا اسم بنیامین به نام بنومو نیز مشهور است. در نظر داشته باشید که انتخاب اسم های پسرانه با ق در عصر حاضر با سخت گیری های بیشتری از سوی خانواده ها انجام می گیرد. آن ها اغلب تلاش می کنند که اسم های پسرانه با ق و یا هر یک از اسامی پارسی را از میان اسامی نو و جدید برای کودک خود انتخاب کنند. البته در نظر داشته باشید که انتخاب اسامی نو و جدید نباید به هر قیمتی انجام گیرد.
در این خصوص در نظر گرفتن معنا و پذیرش اسم مورد نظر در جامعه و اطرافیان کودک از اهمیت بالایی برخوردار است. اسم مورد استفاده شما از نظر فرهنگی باید با اسامی مورد استفاده در فرهنگی که در آن زندگی می کنید، تطابق داشته باشد. بهتر است که این اسامی کمتر در خانواده تکرار شده باشند. ایرانیان برخلاف یونانیان که از اسامی اقوام و خویشان برای نام فرزندان خود استفاده می کنند، از تکرار در فرایند نام گذاری خوششان نمی آید و در تلاش برای یافتن نامی هستند که کمتر انتخاب شده باشد.